Artikler

SEKELS GMBH tilbyder som officiel partner for VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG speciallegeringen DURACON 45M i mange størrelser fra lager.

arrow_backTil oversigten

7. september 2023 | SEKELS GmbH

Den nyligt udviklede jern-kobolt-nikkel-legering DURACON® 45M kombinerer høj hårdhed og høj trækstyrke med en fremragende termisk ledningsevne. Denne unikke kombination af egenskaber gør materialet attraktivt til fremstilling af forme og matricer.

Den meget høje varmeledningsevne tillader en betydelig reduktion af cyklustiden og forbedrer overfladekvaliteten og dimensionsnøjagtigheden af de producerede plastdele. Ydermere har DURACON® 45M en termisk udvidelseskoefficient tæt på den for typiske værktøjsstål, hvilket reducerer termisk spænding i kompositforme. Derudover er DURACON® 45M fri for Beryllium.

Partnerskabet skal sikre hurtig tilgængelighed af massivt materiale og stænger ab lager. De tilgængelige størrelser vil blive udvidet i overensstemmelse med markedets krav.

Flere artikler fra SEKELS GmbH

Artikel er skrevet af:

SEKELS GmbH

MAGNETISKE MATERIALER, KOMPONENTER OG SYSTEMER

Vi er specialister inden for magnetiske felter, magnetiske materialer, ringformede kerner, magnetsystemer og magnetiske afskærmninger - lige fra vejledning til levering af færdige komponenter og systemer.

Sekels GmbH i Ober-Mörlen, Tyskland

SEKELS GmbH udvikler, fremstiller og forhandler tekniske produkter inden for magnetisme. Med ca. 27 medarbejdere (hvoraf næsten halvdelen er fysikere og ingeniører) hjælper vi over 600 kunder fordelt over hele verden.
Som forhandler for VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG kan vi tilbyde vores kunder både en

Se profil
keyboard_arrow_up