Cases

Blå gummibælge til fødevareproduktion

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

𝗙𝗼𝗿𝗺𝘀𝘁ø𝗯𝘁𝗲 𝗯𝗹å 𝗴𝘂𝗺𝗺𝗶𝗯æ𝗹𝗴𝗲 𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗸𝘁𝗶𝗼𝗻. 𝗢𝗴 𝗵𝘃𝗼𝗿𝗳𝗼𝗿 𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗹å? Jo det er der en helt særlig årsag til. 🔵💡

Vi er i fuld gang med støbning af disse gummibælge der skal anvendes i avancerede maskiner, der bruges i fødevareindustrien til at opdele store mængder fødevarer, til mindre og ensartet portioner, ved hjælp af nøjagtig og hurtig vejning. Vi har produceret bælgene i en særdeles velegnet gummi-compound, der med sine egenskaber bl.a. tåler syre/baser, hvilket betyder at bælgene kan tåle de rengøringsmidler der anvendes i fødevareproduktion.

Og så tilbage til, hvorfor de har fået den blå farve. Det har de, da farven er meget anvendt i gummi- og plastløsninger til fødevareindustrien. Farven er velegnet, da den sjældent er associeret til fødevarer, hvilket bl.a. har den fordel, at den lettere rengøringen af emnerne.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up