Cases

Hvorfor anvende keramik i en gummivalse?

arrow_backTil oversigten

23. august 2023 | RG ROM GUMMI

De fleste forbinder nok keramik med vaser eller porcelæn. Men faktisk kan materialet også anvendes til industrielle gummiløsninger, og sådan en løsning producerede vi forleden.

Og det var en af de helt tunge løsninger - med en vægt på ca. 4 tons, var denne trækrulle i en liga for sig selv rent vægtmæssigt.

Udover sin enorme vægt, er trækrullens belægning også ret spektakulær. Det er nemlig en kombination af gummi og keramik. Og hvorfor er det så det, tænker du måske – det er det, da kombinationen af keramik og vores gummi, giver trækrullerne ekstrem høj friktion og slidstyrke og dermed længere holdbarhed.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up