Cases

En isolerende gummiløsning til kolde tid

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

Den isolerende løsning er disse 700 stk. udskåret emner i forskellige konturer og størrelser. De skal bruges som isolering til forskellige varmeelementer der sidder implementeret indeni løfteudstyr til vindmøllevinger. Varmeelementerne sikrer, at der ikke dannes isninger på løfteudstyrets kontaktflader i frostvejr.

Til denne løsning har vi valgt en speciel og velegnet cellegummi, der med sine unikke egenskaber beskytter og holder kulden væk fra varmeelementerne. Vi har skåret emnerne på en af vores digitale plotterskære for at sikre at de passer 100% til kravspecifikationerne. Nogle af emnerne har fået påmonteret klæb, så det er let for kunden at montere dem på løfteudstyret.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up