Cases

Højpræcisions pakninger til medicinal industri

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

𝗦å𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗽𝗮𝗸𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘂𝗱, 𝗱𝗲𝗿 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝗯𝗿𝘂𝗴𝗲𝘀 𝘁𝗶𝗹 𝗗𝗡𝗔-𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗲𝗿 🧪🔍

Tætningsløsninger findes i mange variationer, og forleden havde vi fornøjelsen af, at producere disse fine støbte pakninger, der med sine egenskaber er lidt specielle og unikke af sin slags.

Pakningerne er til en maskine, der bl.a. anvendes til at foretage analyser af DNA, mikrobielle celler eller andet biologisk materiale i den farmaceutiske industri. Og det sætter automatisk ekstra høje krav til pakningernes standard og kvalitet.

Vi har produceret pakningerne i vores sprøjtestøbningsafdeling, og det er der en god grund til. Sprøjtestøbning er nemlig en metode der giver mulighed for at producere støbte løsninger af denne kaliber, hvor kravene til ensartethed, detaljeringsgrad, finish, kompleksitet og kvalitet er ekstra høje.

En af fordelene ved sprøjtestøbning er nemlig, at selve støbningen sker i et lukket system, hvor rågummiet ikke når at få kontakt til miljøet udenfor støbeformen. Det betyder, at risikoen for forurening af den færdige løsning er minimal, og du får dermed et 100% ensartet produkt i højeste kvalitet.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up