Cases

Støbte gummiløsninger i silikone

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

Der er godt gang i vores forskellige produktionsafdelinger. En af dem er vores gummistøbnings-afdeling, hvor vi bl.a. er i gang med at producere disse to emner i silikone.

Når silikone-emnerne er støb, skal de efterfølgende sættes sammen med et emne af teknisk plast for at fuldende det færdige komponent, der til sidst skal inkorporeres i en elektrisk løftestol. Løftestolen benyttes i sundhedsindustrien og af redningstjenester, hvor den hjælper med at løfte og flytte personer med nedsat mobilitet.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up