Cases

Effektive og slidstærke gribere

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

Formidabel friktionsevne kombineret med høj slidstyrke – det er hvad disse røde gribere til et løfteanlæg har opnået, med denne varmvulkaniseret gummiløsning.

Gummiet som vi har varmvulkaniseret på stålemnerne, er en såkaldt rød slidgummi. Og netop denne gummitype er ideel til denne applikation, da den gør det muligt at kombinere lav hårdhed og høj slidstyrke på samme tid.

Den lave hårdhed giver griberne en formidabel friktionsevne og slidstyrken sikrer, at de kan klare mange løft før gummiet påvirkes. Varmvulkaniseringen sikrer, at gummiet opnår den absolut stærkeste vedhæftning til stålemnerne, hvilket udelukker risikoen for, at gummiet slipper og river sig løs, trods hård belastning.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up