Cases

Træktromler i slidstærk varmvulkaniseret gummi

arrow_backTil oversigten

21. juni 2023 | RG ROM GUMMI

Hvad anvendes til at trække et 3 meter bredt transportbånd? Det kunne være to enorme træktromler som disse, som vi netop har produceret og sendt afsted.

Træktromlerne udsættes for hård belastning, og derfor har vi selvfølgelig varmvulkaniseret vores gummi på stålkernen. Varmvulkaniseringen sikrer, at gummiet opnår en uovertruffen stærk vedhæftning til stålkernen, der er langt stærkere end limning. Det giver træktromlerne den absolut bedste ydeevne og længst mulig levetid.

Vi har til sidst CNC-bearbejdet træktromlerne for både at give dem høj præcision og det helt rigtige design, hvor især høj friktion har været i fokus.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up