Cases

Mikro-pakning til medicinal industri

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

Det er lige før du skal have forstørrelsesglasset frem, for at se denne lille pakning i detaljer 🔍

Vi har produceret pakningen i silikonegummi og støbt den direkte på et andet emne i aluminium. Tilsammen danner de to emner en tænd/sluk-knap, som skal implementeres i et avanceret apparat. Apparatet anvendes i sundhedssektoren til måling af signifikant koronararteriesygdom hos patienter, der oplever stabil brystsmerte.

Pakningen spiller en stor rolle for hele knappen, hvilket også betyder, at kravene til dens egenskaber, finish, kvalitet og tolerancer er ekstra høje. Dens opgave er f.eks. at sikre støv og skidt ikke trænger ind, at knappen får den helt rigtige ”feel” og mekaniske feedback til brugeren og til sidst, være helt på linje med resten af apparatet, for at give det rigtige udseende.

Det er en klar fordel, at de to emner er støbt/varmvulkaniseret sammen, da det giver den absolut bedste vedhæftning, og dermed holdbarhed og levetid for knappen.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up