Cases

Serieproduktion af støbte bilventiler

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

Her kommer lidt billeder fra vores nye sprøjtestøbningsafdeling, og løsningen som vi viser her, illustrerer ret godt hvilke muligheder og fordele sprøjtestøbning giver indenfor gummistøbning.

Det er disse fine og meget små gummipakninger, som vi i denne omgang skal producere i 20.000 stk. Pakningerne skal indgå som komponent i en speciel højtryksventil til biler, og kravene til deres kontur, ensartethed og kvalitet er tårnhøje, da det i den grad påvirker deres egenskab, som er at skabe tæthed.

Med sprøjtestøbning har vi mulighed for at producere gummiløsninger der overholder sådanne krav fordi, at støbningen sker i et lukket system, hvilket sikrer minimal forurening af gummiet og formen. Derudover kræver sprøjtestøbning også en markant lavere cyklustid for selve støbningen, hvilket betyder, at vi kan producere og levere 20.000 stk. på ca. 30 dage.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Casen er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up