Artikler

Få nemt præcis positionering og stop med denne børsteløse DC-motor og driver

arrow_backTil oversigten

26. juni 2023 | Eegholm Group

De lette og kompakte drev er bl.a. optimale til automatiserede styrede køretøjer (AGV’er) i produktionen.

BLV-R-serien med børsteløse motorer og drivere fra Oriental Motor fås med nominelle effekt på 100 og 200 W.

Motorerne i BLV-R-serien fås med tandhjulsgear, fladgear eller uden gear med rund aksel. Der er også mulighed for elektromagnetisk bremse. Motorerne med fladgear bidrager markant til pladsbesparelse, da monteringen udføres direkte uden forbindelsesdele som koblinger.

Driveren er kompakt og vejer kun 120 g, og så er den kompatibel med Modbus (RTU) og CANopen kommunikation.

Høj effekttæthed
Motorerne er meget kraftige; for eksempel kan to motorer med en nominel effekt på 100 W hver og tandhjulsgear transportere en belastning på 180 kg ved to meter i sekundet. Derfor er disse drev optimalt egnede til automatiserede styrede køretøjer (AGV’er) i produktion.

Der er mulighed for jævn start/stop i hele hastighedsområdet fra 1 til 4.000 o / min. For eksempel kan en AGV undgå andre køretøjer eller genstande uden at påvirke belastningen. Den høje opløsning på 0,01° tillader præcis positionering, f.eks. til at stoppe en AGV i en defineret stopposition med præcis nøjagtighed.

Mange funktioner, nem parametrering
Der er forskellige funktioner til rådighed for at tilpasse BLV-R serien til den respektive applikation, såsom momentbegrænsning, der forhindrer motorstop på grund af overbelastning. Det er også muligt at holde en belastning uden elektromagnetisk bremse, når motoren er i stå.

Parameteriseringssoftware understøtter også brugeren under installation, drift og vedligeholdelse, f.eks. med praktiske overvågningsfunktioner.

Tekniske data
Udgangseffekt: 100 W, 200 W
Spænding: 24~48 VDC
Byggestørrelse: 90 – 110 mm
Mulighed for elektromagnetisk bremse

Mød os på HI2023 – stand M9680
Kom forbi vores stand på Herning Industrimesse og hør mere.

Du kan også kontakte Poul-Henning Nielsen på telefon 4035 8654 eller send en mail på phn@eegholm.dk

Læs mere på www.eegholm.dk

Flere artikler fra Eegholm Group

Artikel er skrevet af:

Eegholm Group

Eegholm Group (Eegholm og AUTOMATIC SYD) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger, eltavler og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden f

Se profil
keyboard_arrow_up