Artikler

Slæberinge sikrer nøjagtig transmission af signal i roterende transmissionsløsninger

arrow_backTil oversigten

26. juni 2023 | Eegholm Group

Robotter kan sættes ind i vidt forskellige industrier. De kan bruges i det ydre rum, i kamp, til medicinsk behandling og til at aflaste personalet ved tungt arbejde og i serviceindustrien. Men hvilken funktion spiller slæberinge i en robot? Få svaret hér.

Slæberinge spiller en vigtig rolle i robotindustrien. Robotter benyttes i dag i mange forskellige industrier, som f.eks. til at udføre punktsvejsning eller til at sprøjtelakere genstande.

Robotter bliver i høj grad brugt til at udføre arbejde, der kan være skadeligt eller farligt for mennesker og hvor der skal udføres arbejde med høj præcision.

Militæret bruger robotter til rekognosceringsopgaver, til desarmering af bomber eller til at afdække et mineområde. På den måde mindsker man risikoen for tab af menneskeliv.

Hvilken funktion har en slæbering i en robot?
En slæbering i en robot er med til at sikre transmission af signaler og strømforsyning ud til de roterende dele og sikre at robotten fungerer optimalt og som den er programmeret.

På få minutter finder vi den rette slæbering til din løsning
Det er vores erfaring, at det kan være svært at vælge den rette slæbering.

For at finde den rette slæbering, skal du f.eks. tage stilling til:
• hvor mange ledninger, der skal igennem slæberingen
• hvor meget strøm er der på hver ledning
• hvad skal omdrejningshastigheden være
Men med disse 3 trin, finder vi hurtigt frem til den rette løsning, og du får et tilbud inden for 24 timer.

Mød os på HI2023 – stand M9680
Kom forbi vores stand på Herning Industrimesse og hør mere.

Du kan også kontakte Poul-Henning på telefon 4035 8654 eller send en mail på phn@eegholm.dk.

Læs mere på www.eegholm.dk

Flere artikler fra Eegholm Group

Artikel er skrevet af:

Eegholm Group

Eegholm Group (Eegholm og AUTOMATIC SYD) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger, eltavler og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden f

Se profil
keyboard_arrow_up