Artikler

Optimer din produktionsproces med nærhedssensorer

arrow_backTil oversigten

26. juni 2023 | Eegholm Group

Nærhedssensorer er bl.a. med til at sikre produktivitet og sikkerhed i dit produktionsanlæg.

Her får du 3 fordele ved at bruge nærhedssensorer:

1. De øger automatiseringen og reducerer behovet for manuel indgriben. Sensorerne kan registrere objekters tilstedeværelse eller bevægelse uden direkte kontakt, hvilket gør dem ideelle til at overvåge og styre produktionsprocessen. Ved at reducere behovet for manuel betjening, kan nærhedssensorer bidrage til at mindske fejl og øge effektiviteten.

2. De er med til at sikre præcis positionering og justering af komponenter og maskiner. Sensorerne kan opdage selv de mindste afvigelser og give realtidsfeedback, hvilket muliggør nøjagtig positionskontrol og forhindrer fejlmontage eller defekte produkter. Dette sparer ikke kun tid, men også ressourcer, der ellers ville være brugt på fejlfinding og kvalitetskontrol.

3. Endelig kan nærhedssensorer bidrage til at reducere energiforbruget og forbedre bæredygtigheden i produktionsanlæg. Ved at opdage fraværet af objekter eller bevægelse kan sensorerne benyttes til detekterer dette og medvirke til automatisk slukke for udstyr eller justere strømniveauet, når det ikke er i brug. Dette sparer energi og reducerer miljøpåvirkningen.

Mød os på HI2023 – stand M9680
Kom forbi vores stand på Herning Industrimesse og hør mere.

Du kan også kontakte Poul-Henning Nielsen på telefon 4035 8654 eller send en mail på phn@eegholm.dk

Læs mere på www.eegholm.dk

Flere artikler fra Eegholm Group

Artikel er skrevet af:

Eegholm Group

Eegholm Group (Eegholm og AUTOMATIC SYD) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger, eltavler og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden f

Se profil
keyboard_arrow_up