Artikler

Undgå dyr nedetid på dit anlæg med automatisk smøresystem

arrow_backTil oversigten

26. juni 2023 | Eegholm Group

Det fuldautomatiske smøresystem fra APEX Dynamics kan smøre tangstangssystemer, lineære føringer og lejer, så du undgår at dine komponenter kører tørre, hvilket kan resultere i dyr nedetid eller større reparationer på dit anlæg.

Komponenter, der ikke bliver smurt jævnligt, bliver hurtig slidte, og kan resultere i større reparationer og dyr nedetid. Det kan du undgå med det automatiske smøresystem.

Smøresystemet er miljøvenligt, sikkert og effektivt, og du kan problemfrit smøre tandstangssystemer, lineære føringer, kugleskruer og lejer nemt og enkelt.

Systemet understøtter op til 40 smøreindstillinger, og du kan selv justere smørefrekvensen, så det passer til dit anlæg.

Du kan vælge mellem to pumper – LUG400 og LUG2000 – og du har mulighed for normal-, fødevare- eller lav-temperaturolie, som alle har en NLGI-2 viskositet. Den kommer i beholdere af 400cc og 2000cc.

Smøringssystemet giver dig klare fordele
• Miljøvenlig, fordi der er mindre spild, mindre fedtforbrug og det er energibesparende
• Smøreintervallet kan programmeres via PLC eller manuelt
• Systemet overvåger sig selv og udsender en advarsel via PLC i tilfælde af funktionsfejl
• Omkostningseffektiv
• CE & ATEX-certificering
• Hukommelsesfunktion
• Overvågning af fyldningsniveau

Vedligehold dine systemer effektivt
Som nævnt kan du bruge pumpen til at smøre bl.a. lineære føringer og lejer, men du kan også bruge det til systemer, hvor smøringsmængden skal begrænses, som f.eks.:
• Paternoster-systemer
• Løfteplatforme og bevægelsesplatforme
• Fremstillingsvirksomheder med mange automatiserede systemer

Der er mulighed for at få dispensere, stik og ventiler i forniklet kobber og rustfrit stål, så det kan bruges i enhver branche.

Mød os på HI2023 – stand M9680
Kom forbi vores stand og hør mere eller kontakt Poul-Henning Nielsen på 4035 8654, send en mail på phn@eegholm.dk eller få mere at vide på www.apexdyna.dk eller www.eegholm.dk.

Flere artikler fra Eegholm Group

Artikel er skrevet af:

Eegholm Group

Eegholm Group (Eegholm og AUTOMATIC SYD) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger, eltavler og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden f

Se profil
keyboard_arrow_up