Artikler

Planetgear i rustfrit stål til krævende miljøer og applikationer

arrow_backTil oversigten

26. juni 2023 | Eegholm Group

Især levnedsmiddel- og medicinalindustrien har strenge krav til deres applikationer. Derfor har APEX Dynamics udviklet et planetgear i en komplet rustfri udførsel, der som standard er smurt med levnedsmiddel olie. Få her et overblik nogle af fordelene ved gearene!

Du har igennem mange år kunnet få et planetgear, hvor huset og udgangsaksel som standard er udført i rustfri stål og motorflangen leveres i sort anodiseret aluminium i en 20 mikrometer dybde - nemlig AE / AER serien.
Men en stigende efterspørgsel fra forskellige industrier, som f.eks. fødevarer, emballering og offshore, med øget krav til deres applikationer, har gjort, at APEX Dynamics har udviklet planetgear i rustfri stål.

Øget krav til planetgear i komplet rustfri stål
Som tidligere nævnt, er motorflangen i AE / AER gearene udført i anodiseret aluminium som standard. Men vores erfaring er, at nogle applikationer kræver at hele gearet er udført i komplet rustfri stål.
Samtidig bliver servomotorer i rustfristål mere almindelige. De to gode har været startskuddet til det nye gear i rustfri stål; AES / AERS-serien.
AES og AERS gearene kommer selvfølgelig som standard med levnedsmiddelolie (type NSF-H1), som er godkendt til levnedsmiddelindustrien. Olien er en high-tech olie, som ikke påvirker gearets ydekraft.

5 fordele ved det rustfri planetgear
Her får du 5 klare fordele ved det nye planetgear:
1. Minimal vibration
2. Kompakt og nemt at montere
3. Lavt støjniveau og lavt slør
4. Er som standard smurt med levnedsmiddelolie (type NSF-H1)
5. Fås både som almindeligt gear (AES) og som vinkelgear (AERS)

Vælg nemt dit rustfri gear i vores designværktøj
Benyt vores designværktøj til at vælge dit gear. Så snart du har valgt din motor, gear, udveksling og det maksimale slør, har du mulighed for at downloade tegninger af gearet i flere forskellige formater.
Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at vælge det rigtige gear til din motor.

Tekniske data for AES og AER gear i rustfri stål
• Byggestørrelse 50/70/90/120/155
• Nominelt moment op til 650 Nm
• Gearudveksling fra 3:1 til 200:1
• Special designet til S1 eller S5 drift.

Mød os på HI2023 – stand M9680
Kom forbi vores stand på Herning Industrimesse og hør mere.

Du kan også kontakte Poul-Henning Nielsen på telefon 4035 8654 eller send en mail på phn@eegholm.dk.

Læs mere på www.eegholm.dk

Flere artikler fra Eegholm Group

Artikel er skrevet af:

Eegholm Group

Eegholm Group (Eegholm og AUTOMATIC SYD) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger, eltavler og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden f

Se profil
keyboard_arrow_up