Artikler

Kompakt og alsidig løsning til to-akse systemer

arrow_backTil oversigten

26. juni 2023 | Eegholm Group

2-akse-driver fra Oriental Motor giver mulighed for markante pladsbesparelser.

Sammenlignet med den tidligere model er størrelsen blevet reduceret markant – syv centimeter i længden – og der er stadig størrelsesmæssige fordele i forhold til brugen af to en-akse-driver.

Den nye driver styrer AZ-stepmotorer, der er udstyret med en mekanisk absolutværdisensor, der er meget effektive stepmotordrev med lukket kredsløb. De samme motorer fungerer også som drev i aktuatorer som f.eks. lineære føringer, cylindre, rundborde eller tandstangssystemer.

Driveren er alsidig kan benyttes til mange forskellige applikationer. Ved kombination af forskellige drev bliver styringen af komponenterne således væsentligt forenklet.

Hurtig og enkel at tilslutte
Samtidig er det værd at bemærke, at der kræves mindre ledningsføring ved brug af 2-akse-driveren.

Driveren er EtherCAT-kompatibel, og tilslutningen til feltbusnettet er enkel via Ethernet-kablet. Indstilling og udførelse af driftsdata samt indstilling af forskellige parametre, udgivelse af alarmoplysninger og overvågningsfunktioner kan styres via netværket. Kommandoer og statusmeddelelser overføres i realtid.

På denne måde kan bevægelserne af flere synkront arbejdende stepmotorer udføres pålideligt og præcist.

Til applikationer med tre eller fire akser kan vi tilbyde et bredt udvalg af flerakse-driveren. Alle flerakse-drivere drives med 24/48 VDC.

Mød os på HI2023 – stand M9680
Kom forbi vores stand på Herning Industrimesse og hør mere.

Du kan også kontakte Poul-Henning Nielsen på telefon 4035 8654 eller send en mail på phn@eegholm.dk

Læs mere på www.eegholm.dk

Flere artikler fra Eegholm Group

Artikel er skrevet af:

Eegholm Group

Eegholm Group (Eegholm og AUTOMATIC SYD) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger, eltavler og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver.

Vi arbejder hver dag på at skabe merværdi for vores kunder. Vi sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning. Dermed får de tid til at fokusere på deres kernekompetencer – uden at ansætte ekstra ressourcer.

Både bredden i vores forretningsområder, og det interne samarbejde på tværs af huset, har skabt os en solid position inden f

Se profil
keyboard_arrow_up